19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:28, 10 март 20201min

17 учебни дни са загубени заради грипа в Пещера

cherna daska

Пещера. Неучебните дни с втората вълна национална грипна ваканция са 17 за Пещера. Припомняме, че грипните ваканции не се определят и обявяват от МОН. Водещо е решението на Районните здравни инспекции /РЗИ/, които следят броя на заболелите на 10 000 човека от населението.  Според заместник-министърът на образованието Таня Михайлова “ материалът ще бъде преструктуриран и ще се намери възможност за неговото усвояване. Ако грипната ваканция продължи повече, темите, които не са усвоени достатъчно, няма да бъдат включени в Националното външно оценяване (НВО)“. На този етап няма условия за удължаване на учебната година, увери пред bTV Таня Михайлова по- рано днес. Националната грипна ваканция в училищата няма да се удължава. Тя приключва на 11 март и от 12-и учениците се връщат в училище.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!