16 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пещерец намери портфейл с пари и документи на софиянец и го предаде в полицията
Снимка : pixabay

Димитър Насков11:39 | 10 март, 20201min
portfeyl

Пещера. Историята с щастлив край се е случила на 9 март в РУ- Пещера. Тогава Георги Халачев от Пещера предал на органите на реда мъжки портфейл. Пещерецът разказал, че е открил чуждата вещ на бензиностанция в София. След като го отворил видял, че вътре има банкноти с номинална стойност от 100 лева, лична карта, дебитни карти, фишове от спортен тотализатор и други документи. Полицаите установили връзка с  Борислав Минчев от София и го призовали за да получи изгубеният си портфейл. „Радвам се, че има такива честни българи. Надявам се мъжете да останат добри приятели“, коментира за Пещера Прим гл. инсп. Елена Абаджиева – шеф на полицията в Пещера.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия