28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:17, 5 март 20201min

На осмомартенско тържество дами от Пещера получиха цвете и блага дума

празник 8 март

Пещера. Пенсионерски Клуб „Надежда“ в града проведе осмомартенско тържество. Райна Готева- председател на организацията поздрави дамите с топли и сърдечни думи за добре дошли. Гост на тържеството беше кметът на Пещера Йордан Младенов. Самодейци поднесоха своите изпълнения към присъстващите. В програмата взе участие Катя Мирчева с изпълнение на тематични стихове. Всички заедно пожелаха на рожденичката Йорданка Василева крепко здраве, дълголетие и радост от близки и познати. С пролетни цветя осигурени от Общината се сдоби всяка жена в залата. Празничното настроение бе изписано на лицата на всяка една жителка на Пещера, която получи внимание от Кмета с поздравителното си слово и приятелски протегната за поздрав десница. Младенов пожела здраве и живот, и още дълги години да празнуват този празник, все така задружни и умеещи да се веселят. Клубът на пенсионера в града функционира от 1977 година. Членската маса наброява 183 човека.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!