25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:52, 5 март 20201min

Започва подаването на заявления за държавните зрелостни изпити

uchenik

От 4 до 17 март дванадесетокласниците подават заявления за допускане до държавните зрелостни изпити през майската сесия на учебната 2019/2020 година, съобщиха от пресцентъра на Министерството на образованието и науката. Заявление за допускане до матура могат да подават и всички зрелостници, които са завършили успешно 12 клас в минали години и които не са се явявали на матура или не са я издържали успешно. До 18 май е срокът за получаване на служебната бележка за допускане до държавните зрелостни изпити. Задължителният изпит по български език и литература тази година е на 20 май, а вторият задължителен държавен зрелостен изпит по предмет по избор на ученика е на 22 май. Обявяването на резултатите от изпитите е до 12 юни, а връчването на дипломите на успешно завършилите средно образование е до 22 юни 2020 година, информират от МОН.

Източник : / https://nova.bg

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!