28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:19, 5 март 20201min

В Пещера изграждат джобове за контейнери за отпадъци и поправят злополучния шадраван в центъра

dzhobove ulica

Пещера. Служители на Общинско предприятие „Чистота и поддържане на общинската инфраструктура “ / ОП „ЧПОИ“ започнаха изграждането на джобовете за контейнери за битови отпадъци. Дейностите са част от усилията на Общината за налагане на практика за разделно събиране на отпадъци, което спестява средства. Естетически вид на обособените места, запазване на контейнерите тип „Бобър“, облекчаване на трафика и гарантирана видимост за участниците в движението и пешеходците в определените участъци са част от мерките, които цели Общинското ръководство в Пещера. След като беше установено, че има огромни загуби на вода във водното огледало на пл. „България“ специалисти започнаха обследване на компроментираните участъци по дъното на водното съоръжение. Ще бъде монтирано ново осветление, след което ще бъде положено специално фолио гарантиращо водонепропускливост.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!