19 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

147 години от обесването на Васил Левски бяха отбелязани днес в Пещера

Димитър Насков12:48 | 19 февруари, 20201min
oficialni lica levski

Пещера. 147 години от обесването на Васил Левски бяха отбелязани днес в Пещера. Пред паметника на Апостола на свободата се поклониха кметът на Община Пещера Йордан Младенов, д-р Николай Пенев- председател на Общински съвет- Пещера, заместник-кметовете Гълъбина Карамитрева и инж. Николай Атанасов, общественици, съветници, ученици, граждани. Възпоменанието бе организирано от Община Пещера и Общинския общобългарски Комитет „Васил Левски“. Официалните лица и десетки ученици отрупаха с цветя паметника на Васил Левски в Пещера. Признание към Апостола отдадоха малчуганите от детските учебни заведения, които за пръв път присъстваха на такова събитие. В Пещера има паметник на Левски от лятото на 2017 година. Той бе изграден с дарения от признателни граждани, фирми и институции.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия