28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:07, 15 февруари 20201min

Движението в центъра на София се променя заради мача между „Левски“ и ЦСКА

futbol

Организацията на движението в центъра на София ще бъде променена заради футболната среща между „Левски“ и ЦСКА. Дербито от от 21-ия кръг на Първа лига е днес на Националния стадион „Васил Левски“ от 14.45 часа. От Столичната община съобщават, че от 8 до 17 часа са забранени престоят и паркирането на автомобили на югоизточната част на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между ул. „Граф Игнатиев“ и ул. „Ген Гурко“. Полицията ще следи за опазването на обществения ред по време на срещата и преди нейното начало. От Столичната дирекция на МВР обявиха, че ще охраняват и шествието на феновете на „Левски“, което започва в 12.30 часа от булевард „Тодор Александров“. От СДВР посочват, че във връзка с провежданото шествие и спортната среща е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част. На изградени контролно – пропускателни пунктове в района на Националния стадион полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Стриктно ще се следи за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Източик : /https://www.dnevnik.bg/


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!