15 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:39, 8 февруари 20201min

Със специализирана техника борят зимата в Равногор, Розово и летовищата „Розовски вриз“ и „Атолука“

rotoren snegorin

Брацигово. В следствие на обилен снеговалеж на територията на с. Равногор и с. Розово община Брацигово, бе обявено „ ЧАСТИЧНО БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ“ на територията на с. Розово, летовище „Розовски вриз“, с. Равногор и летовище „Васил Петлешков“ община Брацигово. Днес от Атанас Кънев- дежурен в Община Брацигово научихме, че булдозер 25 тона и роторен снегорин разчистват пътя до селата Равногор и Розово и летовищата „Розовски вриз“ и „Атолука“. До Равногор пътната отсечка вече е почистена от снежната покривка. Роторен снегорин ще чисти до „Атолука“, каза Кънев. Длъжностното лице приканва водачите на МПС да не предприемат пътуване до курортните селища за да не пречат на служителите, които се опитват да се справят със извънредната ситуация там. Възстановено е елзахранването в селата Розово и Равногор, осигурени са хранителни продукти и лекарства за нуждаещите се, предимно възрастни хора.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!