24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:17, 5 февруари 20201min

Григор Димитров започва в нов турнир срещу непознат съперник

tenis na kort

Българският тенисист Григор Димитров се насочва към дебюта с в турнира в Монпелие. Тази вечер той ще се изправи срещу представителя на домакините Грегоар Барер. Мачът помежду им е от втория кръг и ще започне преди 20.00 ч. на централния корт. До момента Димитров и Барер не са играли един срещу друг. Французинът, който е 91-и в световната ранглиста, победи с 6:2, 7:6 (6) португалеца Жоао Соуза. Турнирът в Монпелие е от категория „АТП 250“ и се играе на твърди кортове в зала. Димитров започна сезона с ранно отпадане във втория кръг на Australian Open. Българинът загуби точки и изпадна от първите 20 в ранглистата, като вече е 23-и.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!