19 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Туристическо дружество – Брацигово ще проведе поход – поклонение по случай 147- години от обесването на Васил Левски

Димитър Насков14:34 | 4 февруари, 20201min
poklonenie barelef levski

Брацигово. На 16 февруари ще се проведе традиционният поход – поклонение по случай 147- години от обесването на Васил Левски до манастира „Св. Петка Мулдовска“ над Асеновград, съобщиха за Пещераприм от  Туристическо Дружество – Брацигово.  Пътуването от Брацигово до Асеновград, или от други населени места на страната ще се извършва с автомобили. Сборния пункт и начало на пешеходния маршрут е изхода на Асеновград в посока Кърджали. Тръгване в 9.30 часа. Минава се през вилната зона и след кратко изкачване се стига до манастира. В зависимост от темпото разстоянието се взема за около 1 ч. – 1ч. и 30 минути. Следва разглеждане на манастира, скривалището на Левски и участие във възпоменателната церемония пред барелефа на Апостола. Връщане до изходната точка около 16.00 часа. Организацията на транспорта е личен ангажимент на участниците. Високите обувки са препоръчителни, а гети и щеки – по преценка на участниците в похода.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия