19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:44, 4 февруари 20201min

Поставиха ново LED осветление на невралгични места в Пещера

ulichno osvetlenie

Пещера. Нови осветителни тела поставиха в града. Специализирана група монтира допълнителни стълбове на невралгични места. С ново осветление могат да се похвалят живеещите около бензиностанцията на „Лукойл България“ АД . Вече е светло пред СУ „Св. Кл. Охридски“ и по улицата на магазин за ловно – рибарски принадлежности. Нови два стълба за улично осветление и две осветителни тела ще бъдат монтирани в междублоковото пространство на магазин Лазур по пътя за Батак. Новите осветителни тела са светодиодни (LED), което е гаранция за отлично качество на цвета и дълъг живот (около 50 000 часа), стига да не бъдат унищожени преждевременно. Подмяната е предвидена по инвестиционната програма за управление на община Пещера  за мандат 2019-2023 година на кмета Йордан Младенов. Очакваните резултати от изграждането на енергоспестяващо осветление са ефективност чрез технологично обновление и модернизиране на системите за външно изкуствено осветление.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!