27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:46, 8 февруари 20201min

Христо Стоичков на 54 !

hristo stoichkov

Най-успешният български футболист Христо Стоичков ще посрещне 54-ия си рожден ден в Турция. Според информация на „Тема Спорт”, в момента Камата се намира в лагера на Шахтьор Донецк, който се подготвя в южната ни съседка. Стоичков е на работа навръх личния си празник, тъй като е пратеник на телевизия „Унивижън”. Той ще интервюира звездата на украинците и бивш нападател на ЦСКА Жуниор Мораес. Освен това Стоичков ще разговаря и със селекционера на Украйна Андрий Швеченко.

Христо Стоичков Стоичков, известен още като „Камата“. Той е най-успелият български футболист, избран в идеалния отбор на България за всички времена, носител на най-престижните футболни награди (Златна топка, Златна обувка), носител на Суперкупата на Европа, Купата на европейските шампиони, Купата на носителите на национални купи, избран в идеалния състав и голмайстор на Световното първенство по футбол 1994 г. в САЩ. Христо Стоичков е трикратен шампион на България и петкратен шампион на Испания. Избиран е за Футболист № 1 на България 5 пъти.

Източник : / https://gong.bg/

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!