26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:05, 10 юни 20201min

Тити Папазов става собственик на Левски – взима голям дял

futbol

Тити Папазов ще стане сериозен акционер в Левски. Това заяви на днешната си пресконференция мажоритарният акционер на клуба Наско Сираков.

„За да бъда 100% коректен и гарант на тези хора от цялата синя общност, които ми гласуваха доверие – 51% от акциите ще бъдат при мен и ще бъдат неприкосновени. 35% ще прехвърля на Тити Папазов. Той ще бъде вторият след мен акционер. Каквото и да кажа за Тити през тези години, от юбилея до последните 3 месеца, ще бъде малко. Най-важното е, че на него и семейството му имам повече доверие, отколкото на себе си, що се отнася за Левски“, заяви Сираков.

„Моите 51% никога няма да бъдат използвани като разменна монета за привличането на спонсори. Ако дойде оферта, която да гарантира бъдещето на Левски и човекът с предложението покаже план за развитието, тогава с удоволствие бих предоставил управлението. За момента такива инициативи не са пристигали при нас. Ако все пак пристигне предложение за спонсорство срещу акции, ще предложа на Тити част от неговия дял да бъде даден за тази цел“, добави голмайстор №1 в историята на „сините“.

Източник : / https://gong.bg

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!