26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:22, 31 октомври 20201min

ОП „Общински пазари“ : Строги мерки против коронавируса

pazar

Пещера. Кметът на Общината Йордан Младенов въведе строги мерки за превенция във връзка с обявената в страната извънредна ситуация заради коронавируса. Част от тях включват мерки, касаещи работата на общинския пазар във време на криза. В съботния-пазарен ден беше въведен пропускателен режим на целия район на тържището.

Служители на ОП „Пазари“ снабдени със специални облекла напътстваха посетителите, и припомняха да се спазват мерките за сигурност упоменати в заповедта на градоначалника. За целта  бяха поставени ограничителни ленти между купувачи и масите със стоката. Всички са задължени да изискват и спазват необходимата дистанция.

Служителите ще почистват и дезинфекцират масите на търговците и прилежащите пространства. Площите, стопанисвани от предприятието, ежедневно ще се дезинфикцират от служители на ОП „ЧПОИ“.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!