26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:34, 31 юли 20205min

Нов екип от специалисти ще работи в ЦПЛР-Общински детски комплекс

deca horce

Пещера. Новоназначения директор –Руска Каврошилова с педагогически стаж и професионална певческа практика поде инициативата, за привличането на нови специалисти с цел  развитието, популяризирането и повишаване на авторитета на центъра, като е убедена, че начина за развитието на талантливите деца е обучението чрез отлично квалифицирани , доказани и популярни преподаватели.

Руска Каврошилова
Руска Каврошилова

 

От началото на месец септември в ЦПЛР-ОДК /  ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ-ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС/ в Пещера, ще преподават авторитетни педагози с утвърдена преподавателска практика.

Здравко Мандаджиев
Здравко Мандаджиев

 

 

 

Преподавател по народно пеене ще е известният народен певец-Здравко Мандаджиев, фолклорен изпълнител от редиците на музикална компания “Пайнер“, дългогодишен  преподавател, неколкократен носител на престижни награди от национални и международни фестивали , с голяма част преуспели ученици-фолклорни изпълнители в страната и чужбина.

 

 

Ваня Александрова
Ваня Александрова

Треньор по спортни танци-Ваня Александрова с дълга преподавателска и треньорска дейност в един от водещите клубове в страната, нейни състезателни групи печелят призове  и медали от международни и национални турнири.

 

Боян Алексиев
Боян Алексиев

 

 

 

 

 

 

Боян Алексиев е новият преподавател-хореограф Народни Танци с дълъг опит и квалифицирано висше образование .Ръководител на танцово шоу „Кабири“ и клуб за танцово изкуство „Везеница“.Носител на множество награди и организатор на много конкурси в страната и чужбина. -Магистър-Хореографска режисура.

Велизар Цонев
Велизар Цонев

 

 

 

Велизар Цонев– квалифициран Корепетитор с магистратура- „Изпълнителско изкуство- акордеон“. Лауреат на медународни и национални конкурси и фестивали. Утвърден , като един  от най-перспективните акордионисти в музикалното изкуство.

 

 

 

Илиян Сандрев
Илиян Сандрев

Илиян Сандрев– Музикален педагог преподавател по солфеж и народно пеене към Центъра-млад, амбициозен и талантлив с отлични методични умения

ЦПЛР-ОДК в Пещера ще възобнови своите дейности по обща подкрепа на талантливите ни деца от месец септември,

 

Желаещите дечица и техните родители са добре дошли да се запознаят с новия екип от изключителни, съвременни, млади, актуални артисти, които ще спомогнат за популяризацията на центъра.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!