петък , 23 юли 2021
Най - четени новини
В Пещера ще гостуват студентите от 1-ви курс, “Актьорство за драматичен театър” към ПУ “Паисий Хилендарски”

В Пещера ще гостуват студентите от 1-ви курс, “Актьорство за драматичен театър” към ПУ “Паисий Хилендарски”

Пещера. На 21.06 от 18:00 часа на сцената на НЧ “Развитие” – 1873, ще гостуват студентите от 1-ви курс, “Актьорство за драматичен театър” към ПУ “Паисий Хилендарски”. Входът е свободен.

Театрален клас “Героите” ще гостува в гр. Пещера със спектакълът “Аз мога повече”. Режисьор е ас. Зоя Капон.

Това представление е във формата на състезание. Всеки от участниците иска да покаже, че е повече от другите в определени умения. Танцови, акробатични, ритмични, песенни, пантомимни, актьорски или клоунски – надпреварите вървят в тези основни категории. Водещите не смогват да спрат напъна на желаещите да покажат своите възможности, таланти и ексцентрични номера.
Борбата от честна става и нечестна. Знаещите и можещите се сблъскват с незнаещи и неможещи. Сериозните със смешните. Отговорните с импровизиращите. Кай ще спечели надпреварата? Кои ще бъдат лавровенчаните призьори от това състезание, което преминава от Европа в Азия, от Африка в Америка, от Австралия към страните на вечния лед и мраз? Елате и ще бъдете свидетели на битката на гигантите!
Спектакълът е подходящ за всички възрасти.
Участват студентите от I курс „Актьорство за драматичен театър“ с художествен ръководител проф. д-р Александър Илиев и преподаватели ас. Зоя Капон, ас. д-р Таня Жоакимсман и хон. преп. Исмаил Ходжев.