вторник , 22 юни 2021
Най - четени новини
Състезателни игри в парка за малките жители на Ракитово

Състезателни игри в парка за малките жители на Ракитово

Ракитово. На 11.06.2021г. от 10:00 часа ще се проведат състезателни игри с много награди по повод Деня на детето, който беше отменен заради лошото време.

Събитието ще се проведе в централната градска част /градинката пред Общината/.
Паркът беше обновен по инициатива на граждани и с помощта на Община Ракитово. От Администрацията на Общината призовават гражданите да ценят направеното, да уважават труда, времето, и енергията на своите съграждани, за да може паркът да се запази за децата ни.
Община Ракитово е съпричастна с всяка една инициатива. Служителите й посадиха нови дръвчета, почистиха и пребоядисаха пейки. Отремонтирана е съществуващата детска площадка, като за нея бе налят бетон и бяха закупени нови плоскости, и гумирана настилка. В помощ на участниците в инициативата бяха закупени материали /четки, бои, пясък, пръст за цветя/. Поставени са нови люлки. Предстои монтирането на нови детски съоръжения.
Всички заедно трябва да запазим този труд и вложените средства! В най-кратки срокове ще бъде поставено видеонаблюдение, но преди това и преди всичко са личното самосъзнание и отговорност !