20 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:07, 18 септември 20241min

Криминална хроника

Police

Пазарджик. Работник е пострадал при инцидент на площадка за преработка на отпадъци. Сигнал за възникнал пожар е получен снощи около 19.10 ч. в РДПБЗН-Пазарджик. По първоначални данни огънят обхванал площадка за складиране и преработка на тонер касети. На мястото незабавно били изпратени три противопожарни автомобила и 8 огнеборци от РСПБЗН-Пазарджик. След навременната и бърза намеса пожарникарите бързо овладели огъня и изгасили пожара. При инцидента е пострадал работещ в цеха 35-годишен мъж от областния град. Той е транспортиран и настанен в клиника по изгаряния в пловдивска болница. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство

Батак-Доспат. Водач е пострадал при катастрофа. Сигнал за инцидента бил получен вчера следобед в РУ-Пещера. По първоначално събраните данни се оказало, че катастрофата е между „Ауди“ с водач 41-годишен мъж от доспатското село Змеица и „Субару“, управлявано от 23-годишна жена от благоевградското село Абланица. В резултат на удара е пострадал водачът на немското возило, който е настанен в болница с комоцио и травми в областта на лицето. Пробите за употреба на алкохол и наркотици и на двамата шофьори са отрицатели. По случая се води досъдебно производство.

Снощи в близост до бензиностанция на АМ „Тракия“ автопатрул на магистрална полиция при ОДМВР-Пазарджик извършил проверка на „Сеат“ с водач 37-годишен мъж от панагюрското село Елшица. Оказало се, че той е зад волана с 2.98 промила концентрация на алкохол.

Екип от РУ-Септември засякъл „Фолксваген“ управляван от 37-годишен мъж от септемврийското село Симеоновец. Той обаче представил пред униформените шофьорска книжка на негов близък с надеждата това да остане незабелязано от органите на реда.

Двамата шофьори са задържани в арестите на полицейските управления в Пазарджик и Септември.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!