19 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

“Биовет” АД обявява петото юбилейно издание на конкурса “Пещерските будители”

buditeli
Пещера.Ръководството на “Биовет” АД обявява петото юбилейно издание на конкурса “Пещерските будители”. Конкурсът за литература, изобразително изкуство и фотография ще се проведе по утвърдените вече правила, които ще бъдат изпратени до училищните директори.

Припомняме, че право на участие имат всички ученици от общинските училища в Пещера, които ще бъдат разпределени в три възрастови групи. Тази година темите, по които ще работят децата са:

“Каква искам да бъде моята професия?”

“Най-важната за мен сграда или природна забележителност в моя роден град”

“Хилядолетното дърво Кавака – през моите очи. Какво се е случвало около това дърво през различните исторически периоди?”

“Коя е най-вдъхновяващата съвременна личност в Пещера?”

Ще бъдат допускани стихове, разкази, есета, рисунки и фотографии по теми избрани от учениците.

Срокът за представяне на конкурсните работи е 28 октомври, понеделник, 2024 г

Припомняме, че през 2020 г. ръководството на „Биовет“ АД – гр. Пещера учреди ежегоден конкурс за написване на есе, разказ, стихотворение, рисунка и фотография на тема „Пещерските будители“, събитието е посветено на Деня на народните будители, който се отбелязва на 1 ноември.

Ръководството на “Биовет” АД поздравява всички ученици и учители с началото на новата учебна година, като им пожелава ползотворни учебни занимания и постигане на още по-високи резултати.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!