19 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Очакват ни дни на танци и песни от Молдова, Сърбия, Унгария, Латвия и България

bg narodna nosya

Пещера. За VIII година Пещера ще е домакин на Международен етнокултурен фестивал. Той се провежда под егидата на кмета на община Пещера Йордан Младенов. В рамките на фестивала от 31 юли до 1 август ще се проведат концертни програми на гостите от Молдова, Сърбия, Латвия и Унгария и домакините от България.

На 31 юли /сряда/в 18:30 часа ще започне дефиле на участниците в VIII Международен етнокултурен фестивал. В 18:50 часа, ще се проведе официалната церемония по откриването на фестивалните дни и приветствие на Кмета. Концертните прояви на ансамблите от Молдова и Сърбия са предвидени да стартират в 19:00 часа.

На 1 август /четвъртък/ в 19:00 часа, жителите и гостите на Пещера ще видят професионалните изпълнения на състави от Латвия, Унгария и България. Закриването на феста ще стане в 20:30 часа.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!