18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов : Живейте в сигурност и спокойствие ! Ние мислим за вас!

mladenov ....................

Пещера. 1 юни. Международният ден на детето се празнува вече почти 100 години. На най-слънчевият, най- веселият и жизнерадостен празник, кметът на общината Йордан Младенов остана верен на принципите и поздрави най-малките си съграждани по повод техния празник :

Скъпи деца, сърдечно ви поздравявам по случай Международния ден на детето – първи юни.
Точно вие малки палавници сте онези малки частици на голямото щастие, което е едно чудо, защото То изпълва живота на всеки възрастен с истинска радост и топлина.
Обичайте родителите си. Нека те ви даряват с търпение, доброта и нежност. Радвайте се на приятелите си, те носят упора и сигурност, ценете възрастните- от тях знаем вярната посока на пътя, по които ще вървим заедно. Почитайте учителите си, защото без тях сме немислими. Живейте и се гордейте с Пещера, това е градът, които се гради и съзидава за вас.
Нека всеки нов ден да бъде мил и интересен, пълен с безброй вълшебства и поводи за радост! Нека има мир, разбирателство и човешко добруване !
Весел и честит празник!
Бъдете здрави! Живейте в сигурност и спокойствие ! Ние мислим за вас!
Този път, след топлите пожелания Младенов предпочете да публикува в социалната мрежа актуална за случая песен, която можете да чуете и видите Тук.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!