30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:45, 25 януари 20201min

Младенов ще разчита в мандат 2019- 2023 година на Обществен съвет

yordan mladenov

Пещера. Кметът на Община Пещера Йордан Младенов събра на работна среща членовете на новосъздадения Обществен съвет. В него членуват 16 представители от едрия и среден бизнес, медици, учители, собственици от обувния бранш, спортни деятели, дейци на културата и общественици. Членовете ще се събират периодично през годината за да обсъждат и вземат решения по обществено значими проблеми и ще оказват съдействие на Кмета по време на неговото управление в мандат 2019-2023 година, като форма на активно сътрудничество между местната власт и гражданското общество. Това съобщиха от пресцентъра на администрацията. На първото заседание Младенов запозна присъстващите с финансовото и стопанско състояние на Общината и посочи по- важните акценти в своята програма за управление през следващите 4 години. Сред по- важните основни управленски принципи по които ще работи Йордан Младенов са върховенство на закона, ефективно управление, прозрачност при вземането на решения. Кметът ще разчита на диалог и партньорство с гражданите, както и на отчетност при изразходването на публичните средства и разпореждането с публични ресурси. Градоначалникът гарантира отговорност към правата, сигурността и просперитета на жителите на община Пещера.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!