30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Даден е старт на мобилността по националната програма „Иновации в действие“ в училище „Св. Патриарх Евтимий“

ou sv patriarh evtimii

Пещера.  В ИОУ „Св. Патриарх Евтимий“ беше даден старта на мобилността по националната програма „Иновации в действие“, съобщи за Peshteraprim директорът на училището Калинка Павлова.

Програмата по НП „Иновации в действие“, Модул 1 „Мобилност за популяризиране и мултиплициране на добри иновации между училищата“ в ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ ще се проведе от 21.06.2022 г. до 24.06.2022 г.

На 22 юни в 8:30 ч. ще бъдат посрещнати гостите от СУ „Христо Ботев“ (иновативно училище) – гр. Карнобат, СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Стрелча и ОУ „Христо Смирненски“ – гр. Ямбол. В 9:30 ч. ще започне иновативен интердисциплинарен урок „Пътят към доброто“ по Родолюбие – ИУЧ, Здравно и екологично образование – ИУЧ и Интеркултурно образование – ИУЧ. Програмата предвижда засаждане на дърво на приятелството в двора на училището в Пещера.

В 14:30 ч. ще започне изнесен урок в Биовет АД  под наслов „В хармония с природата“

По време на третия ден от програмата е предвиден иновативен практически урок „Предай нататък“ по Родолюбие – ИУЧ, Здравно и екологично образование – ИУЧ и Интеркултурно образование – ИУЧ. По-късно през деня ще се проведе ревю на костюми от отпадъчни материали- „Еко-мода“, след което се предвижда колективно посещение и представителна изява на крепост „Перистера“.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!