30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

През януари 2022г : Температури от 11 градуса до минус 22

snyag padnali darveta
Започва най-студения месец от годината

Януари 2022 година ще бъде характерен със силните си ветрове, които ще идват от североизток и северозапад и ще носят със себе си снеговалежи и трайна снежна покривка. Всичко това ще доведе до големи преспи и навявания от сняг в североизточната част на България.

Очакванията ни са за температури, които ще са по-ниски от нормалните за месеца. Ще има снеговалежи.

Ще има ли слънце през месец януари 2022 година?

Месец януари 2022 година ще ни предложи много мъгливо и облачно време, но няма да липсва и слънце, макар и малко. Слънчевите дни очакваме да бъдат 4-5.

Облачно време ще има в началото на януари месец, а общо за месеца, дните с облачно време ще са между 15 и 20, валежните дни ще са около 8.

Какво време ще ни предложи първата десетдневка на месец януари 2022 година?

В началото на януари 2022 година се очакват значителни колебания в дневните температури, ще се редуват дни с дъжд примесени със сняг. По-високите полета на западна България ще се образува трайна снежна покривка.

Какво време ще ни предложи втората десетдневка на месец януари 2022 година?

Очакваме много студено време, което ще преобладава през второто десетдневие: ще вали сняг, ще се образува дебела снежна покривка, която ще се задържи. Очакваме температури от минус 9 до минус 15 градуса.

Какво време ще ни предложи третото десетдневие на месец януари 2022 година?

Леко повишение на дневните температури, но валежите ще бъдат обилни и над нормата за месец януари 2022 година.

Какви ще са най-високите и най-ниските температури през месец януари 2022  година?

Очакваме най-високите температури през януари да са между 7 и 11 градуса а най-ниските ще са от минус 16 до минус 9 градуса.

Очакванията ни за месец януари 2022 година са за обилни валежи и температури до минус 20 – 22 градуса.

В края на месеца ще има силни снеговалежи. Преспи и навявания ще се образуват в североизточната част на страната. Като обобщение може да кажем, че януари 2022 ще бъде месец с много валежи, те ще са над нормата. Месецът ще ни донесе и доста ниски температури.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!