07 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Избираме на балотаж президент и вицепрезидент

vapros

Пещера- Пазарджик. Над 12 000 са секциите за гласуване в страната. В 9399 има машини. Единични сигнали за дефектирали устройства имаше в началото на изборния ден.

Всички изборни секции бяха предадени от охраняващите ги служители от МВР на представителите на секционните избирателни комисии. Над 600 човека от структурите на вътрешното министерство в региона са ангажирани в охраната на изборния процес в местата за гласуване и изборните секции, съпровождането на изборните материали и машини за гласуване, проверка на сигнали, за спазването на обществения ред, осигуряване на пожарната безопасност и защитата на населението.

При ниска избирателна активност преминава изборния ден в област Пазарджик. Няма сигнали за нарушения.

18 362 имат право в община Пещера да гласуват за президент и вицепрезидент днес. Разкрити са 27 СИК.

Секция номер 10 в Пещера премина на гласуване с хартиени бюлетини, заради дефект в машината. В сравнение с 14 ноември, гласуването в родопската част на региона е видимо по-слабо. Въпреки това, на фона на останалата част на областта, към момента там, избирателите, които вече са упражнили правото си на вот, са повече.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!