28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:13, 29 януари 20201min

Виктория излиза на сцената на Евровизия във втората част на втория полуфинал

viktoria georgieva

Българският представител на Евровизия Виктория ще излезе на голямата сцена в Ротердам на 14 май във втората част на втория полуфинал. Това отреди жребият. 41 страни ще премерят музикални сили по време на 65-тото издание на Евровизия. Двата полуфинала и големият финал на Евровизия 2020 ще бъдат излъчени на живо по БНТ 1 на 12, 14 и 16 май. Евровизия официално се премести в Ротердам. В една от най-старите сгради – кметството – щафетата беше предадена. Заместник-кметът на града-домакин на Евровизия 2019-та – Тел Авив, повери символичния ключ на своя наследник. А светът очаква да види и най-вече да чуе изпълнителите от 41 страни. 5 държави плюс домакина отиват директно на финал. Останалите ще трябва да си го заслужат. Жребият реши: коя държава на кой полуфинал ще се състезава.

Страната ни ще се състезава с още 17 други държави за място на големия финал. За България ще може да гласуват и феновете от Испания, Великобритания и Франция.

Оспорвана битка се очертава и на първия полуфинал, където претендентите за последния, решаващ концерт, са 17. Още малко – търпение – до големият финал остават само 109 дни.

Източник : / http://news.bnt.bg/bg/


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!