събота , 8 май 2021
Най - четени новини
43-годишна жена от Пазарджик загина при пожар
Снимка : pixabay

43-годишна жена от Пазарджик загина при пожар

Екип на “Спешна помощ” е транспортирал мъж на 21 години и 56-годишна жена за преглед в МБАЛ-Пазарджик със съмнения за обгазяване

Пазарджик. Огнеборци в Пазарджик гасиха пожар в жилищна кооперация, намираща се в областния град. За съжаление, при инцидента е починала жена, живееща в един от апартаментите на сградата. Сигнал за разразилия се огън бил получен в пожарната рано тази сутрин около 04.45ч, съобщава БНТ.

Незабавно към мястото са изпратени дежурните екипи на пожарната, линейка и автопатрул. Пристигайки на мястото, огнеборците установили, че гори апартамент намиращ се на третия етаж от жилищна кооперация, като огън и дим били обхванали и намиращият се над него апартамент. Започнало незабавно пожарогасене и евакуация на всички хора от този вход на сградата.

На мястото били позиционирани 13 огнеборци с четири противопожарни автомобила и автомеханична стълба. Пожарът бил локализиран, а по-късно и потушен напълно. Екип на “Спешна помощ” е транспортирал мъж на 21 години и 56-годишна жена за преглед в МБАЛ-Пазарджик със съмнения за обгазяване.

Малко по-късно те са освободени от лечебното заведение. В едно от помещенията на апартамент, намиращ се над този, в който е възникнал пожарът е открито тялото на неговата 43-годишна обитателка. Въпреки опитите на медиците на място да я реанимират, тя е починала.

Източник: https://www.dnes.bg