18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

17 октомври: Международен ден за изкореняване на бедността

bednost

На 17 октомври всяка година светът отбелязва Международния ден за изкореняване на бедността, ден, който служи за напомняне за глобалната нужда от действия срещу крайната бедност и социалната несправедливост. Тази дата е утвърдена с резолюция на ООН през 1992 година и има дълбоки корени в историята.

Днешният ден е призив към всички правителства, организации и граждани да се обединят в борбата срещу бедността и социалната изолация, като същевременно се работи за премахване на институционалните бариери, които често задържат тези в най-уязвимото положение. Този ден подчертава необходимостта от солидарност и колективни усилия в създаването на по-добър и по-справедлив свят за всички.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!