18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов е носител на наградата „Кмет на годината“ 2024

Kmet na godinata 2024

Пещера.Вече са ясни победителите в конкурсра „Кмет на годината“ 2024, организиран от Kmeta.bg. Снощи точно в полунощ приключи онлайн гласуването на платформата Kmetnagodinata.bg. Всеки гражданин можеше да гласува за своя фаворит само в една от шестте специализирани категории. Събитието се осъществява с подкрепата на Минстрой холдинг, Виваком, Биовет АД, Ефбет, NV Tower, Адвокатско дружество „Георгиев, Тодоров и Ко“ и Електрохолд.

В надпреварата имаха право на участие всички 265-има Кметове на общини в страната. Победителите във всяка категория са трима – за малка, средна и голяма община, според населението в нея. Платформата е оповестила имената на големите победители – носителите на наградата „Кмет на годината“ 2024. И те са градоначалниците на Пещера Йордан Младенов (за малка община), на Самоков инж. Ангел Джоргов (за средна община) и на Враца Калин Каменов (за голяма община).

Церемонията по награждаването е на 17 октомври. Може да се гледа по БНТ 1 на 1 ноември от 22:00 ч.

Конкурсът „Кмет на годината“ е уникална инициатива, която стартира в България през 2013 г. Чрез нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-добрите градоначалници у нас. През 2024 г. онлайн надпреварата се провежда за 12-а поредна година.

Така, за поредна година българите гласуваха и така изразиха гражданската си позиция, като поставиха оценка на работата на Кметовете и техните екипи.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!