08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

“Биовет” АД оборудва ресурсен кабинет в училище “Христо Ботев” в Бяга

uchilishte byaga...

Пещера-Бяга. Благодарение на “Биовет” АД децата от Бяга вече имат ресурсен кабинет, който бе оборудван изцяло със средства от фирмата. В кабинета ще се работи с децата, които имат специални образователни потребности, разказа ресурсния учител Екатерина Димитрова.

Чрез новите мебели и дидактически пособия малчуганите от основното училище ще могат да работят по развитието на своите способности.

С помощните средства те могат да възприемат по-добре учебния материал, както и да надграждат усвоените вече знания. В училището има пет деца, които ползват ресурсно подпомагане.

Четири от тях са в начален етап, а едно е от прогимназиален. За нуждите на децата има назначен педагогически екип, часовете се провеждат съобразно спецификата на уврежданията на децата.

За кабинета бяха закупени модулни масички, столчета, етажерки за книги, шкафчета, огледало, пъзели, игри за вграждане, батут, балансиран таралеж и други пособия.

 В момента всички нови придобивки са разположени в стаята, която ще бъде основно пребоядисана по време на ваканцията, а първият учебен ден ще посрещне децата с новите помощни материали.

 Благодарствено писмо от директора на училището Вл. Гегусков бе изпратено до изп. директор на “Биовет” АД, в него се казва:

 Уважаеми г-н Желязков,

 Ръководството на ОУ „Христо Ботев“ – с. Бяга и екипът за подкрепа за личностно развитие към РЦПППО – Пазарджик, изразяваме искрената си благодарност за дарението, направено от Вас и „Биовет“ АД – гр. Пещера!

Вашата подкрепа за училището е от огромно значение не само за нас, но и за децата със специални образователни потребности, които се обучават в него.

Благодарение на Вас успяхме да осигурим значително по – добри условия за учене, с което се надяваме да допринесем за по – доброто развитие и образование на нашите деца. Вашето дарение ни помогна да обзаведем модерен ресурсен кабинет.

Благодарим за проявената щедрост!

Нека това служи като вдъхновение и за други фирми за подпомагане на училища и институции, които имат нужда от помощ!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!