13 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов поздрави служителите на РУ МВР- Пещера с професионалния им празник

polica peshtera

Пещера. МВР отбелязва своя професионален празник на 5 юли. Тази година се навършват 145 години от създаването на Министерството на вътрешните работи. По този повод кметът на Община Пещера Йордан Младенов е изпратил поздравителен адрес до началника на РУ МВР- Пещера-  гл. инспектор Камен Радев и колегите му. Ето какво се казва в поздравителния адрес на Младенов :

Уважаеми дами и господа, служители на РУ-МВР гр. Пещера,

Днес отбелязваме 145 години от създаването на Министерството на вътрешните работи. Чест за мен и екипът ми е да ви поздравя по повод празника. Изразявам благодарност за отговорността, високия професионализъм и от името на жителите на Пещера, Радилово и К. Димитриево.

В динамичното ви и нелеко ежедневие, вие достойно пазите честта и достойнството на ведомството, в което работите. Подкрепата и сигурност за нас и семействата ни, са осезаеми за обществото. Верността към спазването на закона и обществения ред са вашето призвание, което ние високо ценим и уважаваме.

Със сигурност мога да твърдя, че доброто партньорство между двете институции, правят градът ни по-привлекателен и предпочитан за живот на хората. Зная, че заради служебните си задължения често семействата ви са лишени от вашето присъствие, но вие оставате верни на принципите и клетвата, която сте дали в служба на гражданите.

Поздравявам ви за добрите резултати, убеден съм, че те са следствие на висок професионализъм, разбиране за значимостта на професията и себеотдаденост. Пожелавам здраве и мир на близките ви, лека служба и спокойни дежурства!

Продължавайте да служите на своя пост, за да живеем в един сигурен град!“

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!