13 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Николина Барбутева е сред лауреатите в Международния литературен конкурс „Изящното перо – 2024“

nikolina barbuteva

Пещера. Трето място за Николина Барбутева в Международния литературен конкурс „Изящното перо – 2024“ в категория есе, организиран от Конфедерация на българските културни организации и дейци в чужбина и Салон за българска култура и духовност – Чикаго.

Темата на тазгодишния конкурс бе „Светът и новото време“

Официалното награждаване на лауреатите се състоя в София, в литературен клуб „Перото“. Те получиха своите награди лично от Снежана Галчева, председател на Салона за българска култура и духовност в Чикаго и вицепрезидент на Конфедерацията на българските културни организации и дейци в чужбина.

В конкурса взеха участие сънародници, живеещи в Испания, Австрия, Италия, Франция, Гърция, Австралия, Португалия, Канада, Израел, Нидерландия, Чехия, Латинска Америка, САЩ и България.

   Сред отличените участници е и Николина Барбутева от Пещера

„За мен е истинска чест и привилегия да съм сред лауреатите. Фактът, че толкова много българи от целия свят са се включили в конкурса, говори за огромния талант, който носим в себе си.“ – споделя нашата авторка.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!