13 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов ще председателства Постоянната комисия по еврофондове на НСОРБ

mladenov - nsorb

Пещера-София. Днес се проведе заседание на Постоянната комисия по европейски и национални фондове, механизми и инструменти на НСОРБ. Преди минути на своето първо заседание Постоянната комисия по европейски и национални фондове, механизми и инструменти на НСОРБ избра ръководство. Работата на Комисията ще бъде председателствана от Йордан Младенов – кмет на Община Пещера.

Интересът към работата на ПК по европейски и национални фондове, механизми и инструменти е разбираем, защото настоящият мандат ще бъде мандат на инвестициите с европейски и национален ресурс.

Постоянната комисия по европейски и национални фондове, механизми и инструменти на НСОРБ е най-многобройна от всички 14 експертно-консултативни структури на Сдружението, обърна внимание при откриване на заседанието на Комисията изпълнителният директор на НСОРБ Силвия Георгиева. Участие в работата на ПК са заявили 213 представители на 117 общини и 11 района на Столична община и община Пловдив.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!