13 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Високо признание за творческите постижения на ХОП ТРОП в Албания

durres albania festival hop-trop...

Пещера- Дуррес. С изключителен интерес от публиката  премина концертното участие на танцов състав ХОП ТРОП – Пещера към Читалище „Развитие-1873г.“, с ръководител Елена Баренска. Танцьорите смаяха с артистичните си изпълнения зрителите на  XX Международни фестивални дни „DURRES MUSIC FEST“, които се провеждат във втория по величие пристанищен град Дуррес, разположен на централното крайбрежие в Албания.

Пещерските таланти взеха участие в Парад на ансамблите и официалната фестивална вечер. Основната фестивална вечер се проведе на площада в Дурръс, пред Културния център. В програмата представиха танци, характерни за различни фолклорни области от България. За успехите си те получиха плакет за участие в престижния форум.

Фестивалът е идеална възможност за групи от различни страни, които се събират за да покажат своята култура, уникалността и танците на нацията си, посредством музика и интересни национални носии.

След приключването на фестивала организаторите ще изпратят на ХОП ТРОП DVD и снимки от мероприятието. 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!