18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Фолклорни изпълнители от цялата страна на фестивал в Зверино

selo zverino mezdra
Мездра- Зверино. Седми Национален фолклорен фестивал „Змей Горянин“ ще се проведе тази събота /15 юни/ в местността „Воденицата“ в мездренското село Зверино.
В 10:00 часа е официалното откриване и началото на фестивалната програма. В 12 часа участниците и гостите ще видят  Историческа възстановка по посрещане на Ботевите четници. Фестивалната програма ще продължи до 17:00 часа, след което ще последва изпълнението на гост изпълнител – тази година това ще е Светла Дукатева. Със специално участие във фестивала се включват Ансамбълът за народни песни и танци „Вратица“ Враца и Ансамбъл Мездра.
Фестивалът се организира от Кметство Зверино и НЧ „Факел-1926“ с. Зверино със съдействието на Община Мездра и е включен в Националния културен календар на България.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!