18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

За лятото : Пускат автобус до курорта Слънчев бряг от автогара Пазарджик

avtobus

Пазарджик. От 16-и юни стартира изпълнението на сезонна автобусна линия до курорта Слънчев бряг с автобус от Автогара Пазарджик.

До 15 септември, всеки ден в 07:00 часа от автогаровия комплекс ще отпътува автобус  по направлението Пазарджик – Пловдив – Стара Загора – Бургас – Поморие – Несебър – Слънчев бряг. Ученици и студенти ползват намаление. Допълнително намаление пътниците могат да ползват и ако се снабдят с двупосочен билет. Връщането на автобуса в обратна посока е всеки ден с начален час на тръгване от Слънчев бряг в 17:00 часа.

От 24-ти юни, ще пътува сезонна линия Благоевград – Слънчев бряг и Ахтопол, автобусите спират на 89 км. на АМ „Тракия“ в 09:40 и в 11:25 преди обед.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!