18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

От пощата на Peshteraprim : ДСП- помощ и подкрепа за възрастните хора

poshtalyon

Пещера.

Функцията на Домашен социален патронаж /ДСП/, е чрез различни услуги да подпомагат на лицата от уязвими групи, хора с увреждания, повечето от които живеят сами. 

Искам да запозная читателите с една от услугите- доставка на храна по домовете. Винаги питателна, с добре подбрано меню, от което всеки ползвател избира според вкуса си, по предварителна заявка. За качествената и вкусно приготвена храна се грижат работещите в ДСП, обслужващия персонал- сготвентите ястия да пристигат в добър вид и навреме. 

Голямо благодаря на целия колектив на ДСП и на директора Виктория Пенева, за старанието и грижата към възрастните хора, която те са приели не само като задължение, но икато човешко отношение.

Сърдечно благодаря!“

Маруся Василева

гр. Пещера


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!