18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В четвъртък : Костадин Пампов представя „Художникът и вятърът“

kostadin pampov kniga – Копие

Пещера. Читалище „Развитие“ ви кани на среща-разговор с автора Костадин Пампов от Пазарджик. Ще бъде представена книгата му с разкази и импресии „Художникът и вятърът“. Творческата вечер ще се състои на 6 юни от 18:00 часа в исторически музей -Пещера.

Роден е през 1956 г. в с. Черногорово, Пазарджишко. Завършил е философския факултет на СУ „Св. Кл. Охридски“. Преподава философски науки в Езикова гимназия „Бертолт Брехт“, Пазарджик.

Авторът има дарбата на задушевен разказвач. Имам чувството, че той се родее с Джани Родари, иде от света и школата на Далчев, но по свой начин разширява хоризонтите на големия поет. Затова и книгата на Костадин Пампов започва простичко, но с оная художествена простота, която е по силите на белязаните с дарба.“

Велин Георгиев

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!