18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В областта : Провежда се планирана специализирана полицейска операция

putna policya pazardzhik

Пазарджик. Днес на територията обслужвана от ОДМВР-Пазарджик се провежда поредната планирана специализирана полицейска операция по метода „широкообхватен контрол”.

Действията се реализират в района на пътя Пазарджик-Пловдив, при разклона за село Говедаре.

В акцията участват автопатрулни екипи на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик, РУ-Пазарджик, представители на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”, Агенция „Митници”, Агенция „Пътна инфраструктура”, Областна дирекция „Инспекция по труда“.

Извършват се проверки на водачи на леки, лекотоварни, товарни и спациализирани автомобили, както и на техните товари.

Служителите на полицията проверяват активно водачите за употреба на алкохол, наркотични вещества, правоспособност и техническа изправност на автомобилите. До момента е установен водач на лек автомобил с концентрация на алкохол в издишания въздух 0.78 промила. За констатираните нарушения се съставят актове или фишове. Съвместната акция продължава и към момента.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!