18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:36, 24 май 20241min

Ангел Желязков : Пожелавам ви здраве, нестихващо вдъхновение и много нови постижения

kiril i metodii

Пещера.

Снимка: Юлия Лазарова

Уважаеми учители,

поздравявам Ви с най-българския празник – Денят на славянската писменост и култура – 24 -ти май. Изказвам благодарност за Вашия всеотдаен труд в полза на бъдещето на града и община Пещера – децата.

Вярвам, че нашето сътрудничество ще продължи и занапред, като заедно ще  осъществим още много планове за развитие на образователния процес и извънкласните дейности  на Вашите възпитаници. Без знаещи, можещи и амбициозни хора, развитието на страната ни би било невъзможно.

Уважаеми творци и дейци на културата,

Творчеството ви е неизменна и необходима част от човешкото общество, в този смисъл Вашият труд е в основата и плод на духовността. Опазването на културното наследство и завещаните традиции са темелите на идните поколения.

Пожелавам Ви – здраве, нестихващо вдъхновение и много нови постижения.

Честит празник!

Ангел ЖЕЛЯЗКОВ

Изп. Директор на БИОВЕТ АД


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!