18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Втори фестивал на ягодата донесе награда на „Родопчани“

festival yagoda krichim 2024

Пещера- Кричим. Група за автентичен фолклор „Родопчани“ при читалище „Развитие-1873“ с ръководител Павел Куцев се представи успешно на Втори фестивал на ягодата Кричим 2024 и завоюва първо място във фолклорна надпревара „С ПЕСНИТЕ И ТАНЦИТЕ НА МОЯ НАРОД“ категория Музика над 16 години.

Фестивалът се провежда за втора поредна година. Организатори са Община Кричим и читалище „Пробуда“. Събитието се проведе в два поредни дни – на 11 и 12 май, /събота и неделя/ на площад „Обединение“. В програмата имаше концертни изяви на малки и големи самодейни таланти, фолклорна и кулинарна надпревара, кулинарно шоу с участието на Ути Бъчваров, филми за деца.

Десетки бяха участниците в конкурсите за „Най-атрактивен щанд“, „Най-млад фермер – ягодопроизводител“ и „Най-голяма ягода“.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!