18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Стронг мен състезание разтърси Пещера за първи път

strongmen 2024..

Пещера. Състезание Стронг мен 2024 и атрактивна надпревара в пет дисциплини – дърпане на автобус (Truck pulling), Фермерска разходка (Farmer’s walk), обръщане на гуми  (Wheel flipping), кобилица и лог лифт – кран за дърводобив и скрап (Loglift), събраха почитателите на силните спортове в съботния ден.

Снимка : peshteraprim

В сблъсъкът участваха титани от Пещера, Бургас, Козлодуй и Пловдив.Осем от най-силните мъже пристигнаха в града, за да се включат в благотворителния Стронг мен турнир, Сред участниците бяха Иван Мрянков , Георги Божанов, Станимир Тодоров, Тихомир Трайков, Атанас Запрянов, Станислав Стайков, Християн Делчев и Иван Янакиев. Възрастовата граница на участниците беше от 21 до 42 години.

Снимка : peshteraprim

Турнирът се провежда за първи път в Пещера и предизвика небивал интерес от страна на съгражданите ни.

Снимка : peshteraprim

Сред зрителите присъстваше и кметът на града Йордан Младенов, който наблюдаваше с интерес проявите на участниците, както и представители на фирми спонсори, сред които Биовет АД и Община Пещера. Организатори на събитието са Иван Мрянков и Станимир Тодоров. Всеки можеше да закупи спортни артикули или да дари лични средства за да се включи в акцията за закупуване на рехабилитационна роботна ръкавица за ползвателите на ДЦПЛУ, пострадали от инсулт.

Снимка : peshteraprim

В края на спортната проява бе отчетена сумата от 1 400лв., които бяха предадени на представител от Общинска администрация.

Сред силовите спортове се отличиха теглене на автобус и вдигане на  тежести от 300 кг.

Снимка : peshteraprim

Организаторите включиха в шоуто и зрителите, като им представиха възможности да се забавляват в разнообразни тематични игри. Състезанието продължи 3 часа. Купи и медали получиха отличилите се състезатели. Следващата проява и състезание по силов многобой ще се проведе през месец юли в Пазарджик.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!