24 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Васил Божков оглави листата на КП „Център“ в Пазарджик

vasil bozhkov

Пазарджик. Васил Божков е регистриран за водач на листата на коалиция от партии „Център“ в областния град. Коалицията ще се яви в извънредните парламентарни избори на 9 юни с общо десет кандидат – депутати от региона. Районната избирателна комисия обяви регистрацията на сайта си, след като е провела заседание на Велика събота.

Ето и листата на КП „Център“

1 Васил Крумов Божков
2 Петър Георгиев Стефанов
3 Йордан Маринов Тодоров
4 Климент Стефанов Петков
5 Иван Георгиев Казаков
6 Костадин Георгиев Драганов
7 Емил Димитров Лазаров
8 Стоян Венков Георгиев
9 Исмаил Славейков Талипов
10 Иво Иванов Лулчев

От основните играчи в изборите след малко повече от месец регистрация има ГЕРБ – СДС, крайният срок е до вторник, 7 -и май. Водач на листата на БСП отново ще бъде Драгомир Стойнев, а листата на Продължаваме промяната се очаква да бъде водена от Ивайло Шотев. Станислав Балабанов няма да е водач на листата на ИТН тук, този път водач ще бъде Андрей Чорбанов. ДПС също не са обявили своите кандидат – депутати. Първи за тези избори регистрираха листата си от „Възраждане“. Водач там за пореден път е Стоян Таслаков.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!