06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Лудогорец приема Хебър в полуфинал за Купата на България

futbol

Разград- Пазарджик. Шампионът Лудогорец посреща Хебър в първи полуфинален сблъсък от турнира за Купата на България по футбол.

Двубоят на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград е днес от 18:45 часа

Носителите на трофея изтеглиха възможно най-благоприятния жребий. Двата отбора се изправиха един срещу друг през изминалия уикенд, като разградчани стигнаха до успех с 3:0 в Пазарджик, записвайки 13-а последователна победа за първенство. Тимът на Георги Дерменджиев може да има двоен повод за радост тази седмица, ако първо съумее да направи реванша с Хебър протоколен, а след това вдигне 13-а поредна шампионска титла на страната с победа над новака Крумовград.

Пазарджиклии завършиха редовния сезон в Първа лига на 13-а позиция с 30 точки, като ще се борят за своето оцеляване. Възпитаниците на Любослав Пенев са с една победа в последните си пет срещи от шампионата, като загубиха останалите четири. Въпреки това Хебър не е отбор за подценяване, след като по-рано в турнира елиминира носителят на трофея за 2022 година Левски.

Реваншът на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик ще се изиграе в четвъртък, 2 май, от 18:45ч.

В другия полуфинал Ботев (Пловдив) победи в първата среща ЦСКА София с 1:0 като гост. Реваншът е на 1 май, също от 18:45 часа.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!