06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът Младенов подписа споразумение с МРРБ за финансиране на първи етап от изграждането на спортна зала „Арена Пещера“

mladenov - dogovor mrrb za sportna zala

Пещера. Министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Виолета Коритарова започна подписването на споразумения за финансиране на обекти със средства от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти.

„Държавата се крепи на общините. Вие сте двигателят за повишаването на качеството на живот“, подчерта министър Коритарова. Тя пожела на Кметовете успешно да изпълнят обектите и ги увери, че Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще продължи да бъде техен партньор.

Средствата по Инвестиционната програма за общински проекти  са от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти. Сред 37 Общини, с които се подписват споразумения през тази седмица е и Община Пещера. Ето какво сподели по този повод в социалната мрежа кметът Йордан Младенов :

„Уважаеми приятели и съграждани, днес имам хубава новина за жителите на Община Пещера! Заедно с г-жа Кръстина Андреева директор ФЧР в Общината подписахме поредното споразумение с МРРБ за първи етап от изграждането на спортната зала „Арена Пещера“!

Започваме процедура за избор на изпълнител и след това самото строителство! Радвам се, че една моя, а и мисля, че и на много пещерци мечта ще бъде факт!“


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!