18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Сватба за чудо и приказ на огледалната дата 24.04.2024 г

anna kozareva i todor velev

Пещера. Изборът на ден за сватба е решение, което изисква внимание и обмисляне, тъй като този специален ден ще остане в сърцата на брачния двойки завинаги. Какво е необходимо за да остане незабравима една сватба.
Отлично време, избор между работен ден или почивен, подходящ месец – според астрологична гледна точка, богати роднини, прекрасно място за ритуалите и празненството, мили и щедри родители, кумове с тежест в обществото, мъж и жена- решили заедно да споделят своя земен път.

Мнозина избират специални дати и числа за своята сватба. През 2024 година, дати като 02.02.2024 или 24.04.2024 имат символично значение и могат да бъдат избрани от влюбените като уникални.

Днес 24. 04.2024 г. на крепостта „Перистера“ заветното „ДА“ си казаха Анна Козарева и Тодор Велев

Това те сториха под зоркия поглед на своите кумове Александра Телбизова и Трендафил Стойчев.

Че този специален ден ще бъде перфектен и незабравим за младото семейство и техните роднини, приятели и гости е без съмнение. И нека сме сигурни в едно, че ако идеалният брак започва с много любов, то идеалната сватба започва с много въображение и красота.

Нека младото семейство дълго къта и пази спомените от красивия ден! Нека хлябът им да е мек, като постелята. Нека бъдат единни като зрънцата на житните класове. Нека са влюбени поне един човешки живот !
За много години !

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!