04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ПГХВТ „Атанас Ченгелев“ си има нов интериор

pghvt at chengelev

Пещера. „Благодарение на проекта „Обичам моето училище“, екипа на LightSource Charity и нашите общи и взаимни усилия, преобразихме част от любимото училище и с вълнение очакваме продължаването и финализирането на работата по Проекта.

При нас е светло, красиво, уютно! Учениците ни – доволни и щастливи! Учители и работещи – горди и мотивирани да преобразяват и правят любимото училище все по-привлекателно за настоящите и бъдещите ни възпитаници!“ – съобщи директорът на училището Славия Златанова.
Коридорите и класните стаи на паралелката, която обучава ресторантьори и майстори на гозбите могат да се похвалят със съвременен интериор, а също така и с много настроение, което видът на украсата предизвиква. През следващата учебна година школото отново ще приема желаещи да изучават тези специалности.
Освен това професионалната гимназия предлага и обучение на ученици по специалността „Биотехнологии“, като учениците имат възможност да станат част от дуалното обучение и да практикуват бъдещата си професия в „Биовет“ АД, както това направиха учениците от 8.б клас и инж. Цветелина Ринкова-Петрова. Те посетиха Биовет АД, където инж. Георги Щерев и Ваня Кирякова ги посрещнаха.
Бяха в Биоинженерното хале към Микробиологична секция в ДНИРД. Там инж. Антон Тончев обясни процеса на внедряване на новите продукти. Осмокласниците, гости на фирмата-партньор, говориха и с нашата възпитаничка от 11.б клас – Диляна Стратева, която към днешна дата, по седмично разписание, в Биовет АД има практическо обучение в реална работна среда.
Посетиха и Аналитична лаборатория. Г-жа Ц. Данчева показа как се правят анализи с апаратурата там.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!