02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:30, 19 април 20241min

Криминална хроника

polic..

Двама водачи седнали зад волана на автомобилите си след употреба на алкохол са задържани от служители на полицията през изминалото денонощие. Единият от тях се опитал да осуети полицейската проверка, като не спрял на подадения сигнал от автопатрула.

Велинград. Снощи пред заведение, автопатрул при управлението в курорта спря за проверка „БМВ“ с водач 33-годишен велинградчанин. Последвал тест с дрегер, като уредът отчел 2.45 промила концентрация на алкохол в издишания въздух.

Црънча . Около 02.30 след полунощ на улица в пазарджишкото село, полицаи засекли движещ се „Фолксваген“. Единият от униформените подал сигнал със стоп-палка на водача да спре. Той обаче не се подчинил, а натиснал педала газта и се опитал да избяга. След кратко преследване по улиците на селото возилото било спряно. Оказало се, че зад волана е 20-годишен жител на съседното село   При направен тест с дрегер се оказало, че младият шофьор е с 1.1 промила.

И по двата случая са образувани бързи производства.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!