29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Седмина са задържани за притежание или разпространение на наркотици в последните няколко дни

police

Пазарджик.Седмина са задържани за притежание или разпространение на наркотици през последните няколко дни, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик.

Служители на полицейския участък в Ракитово засекли 16-годишен младеж от родопското градче и 32 годишен негов съгражданин.  След личен обиск органите на реда открили 8 саморъчно направени цигари с марихуана и плик с бучка амфетамин.

Колегите им от РУ-Велинград проверили 20-годишен мъж от  Дорково. У него били открити 4 пликчета със синтетичен канабиноид.

Служители от участък „Изток“ при РУ-Пазарджик извършили проверка на 17-годишен тийнейджър от село Драгор. У него намерили 6 топчета със синтетичен канабиноид. Служители от сектор „Криминална полиция“ задържали 40-годишен пазарджиклия, който съхранявал в себе си и жилището си марихуана и амфетамин. В апартамента били открити и 9 растения от рода на конопа в начален етап на развитие.

С неголямо количество амфетамин била засечена  27-годишна жена от Банско.

Криминалистите от РУ-Пазарджик заловили и криминално проявен дилър на наркотици в района на пътя между Пазарджик и АМ „Тракия“. По време на спирането на лек автомобил, в който пътувал  32-годишният жител на областния град опитал да се отърве от плик с бучка от бяло прахообразно вещество. След направен полеви наркотест се оказало, че става дума за около амфетамин с маса около 92 грама.

И седмината са задържани в арестите на полицейските управления в региона. По случаите са образувани бързи производства под надзора на прокуратурата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!