29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Звездана в Шарения град, изложба илюстрация и текст в Пещера

izlozhba rukov

Пещера. С изложба илюстрация и текст „Звездана в Шарения град“ на 12.04.2024г.от 17:30 ч., която ще бъде експонирана в читалище „Развитие“, художникът и преподавател Никола Руков ни кани на поредното си творческо предизвикателство.

Никола Руков

И защото в изкуството на илюстрацията текст и образ вървят ръка за ръка, приятелите и почитателите на творчеството на Николай отново ще попаднат в чудното пространство на твореца.

За да достигне човек своите цели и мечти, преодолява стръмните и трудни стъпала на своя житейски път.
Първото и базово стъпало е здравето, създавайки условия за постигане на всички наши цели и желания.
Второто стъпало е познанието, науката и образованието.
Силният човек е образованият човек!
Третото стъпало е на добродетелите ни. Само добрият, трудолюбив и честен човек може да изкачи стъпалата и да постигне своите мечти.
На следващото стъпало е любовта! Пристъпваме с желание да даваме любов към Бог, родители, семейство, приятели и всичко красиво, което ни заобикаля..
До върха се стига трудно с много здраве, постоянство, любов, трудолюбие и добро образование.
Протягайки ръка и докосвайки своята мечтана звезда, получаваме удоволетворение и смисъл на всичко постигнато с нашите усилия, упоритост и любов!
Дерзаите, творете, учете, обичайте и мечтайте! Само така мечтите се сбъдват!“, това твърди Николай.
Дали е така? Ще проверим на място. И може би ще видим Звездана над Шарения град, и ще разберем куп нови неща от друга висота.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!